Iedereen wil meer naamsbekendheid en meer conversie

Display adverteren

Display adverteren
Display adverteren
Bereik het juiste publiek

Gericht adverteren op een specifiek doelgroep.

Wij raden display adverteren aan als u doelgericht beeld advertenties wilt verspreiden. Zeker als dit voor verschillende websites en doelgroepen is. Vraag hier meer over bij onze experts.

Wat is display adverteren?

Het is eigenlijk heel gericht adverteren op een specifiek doelgroep of juist een grote doelgroep. Met behulp van zoekwoorden, profielen en doelgroepen kunt u uw beeld advertenties heel gericht laten zien. Erg effectief dus! U kunt hierbij denken aan forums of blogs, maar ook bijvoorbeeld grote websites zoals Youtube. Display adverteren is voordelig, maar erg effectief.

Het is een krachtige marketingtool die vaak onderschat wordt.

Partners Ad Kings

Uw voordelen

Heldere maand rapportages
Naamsbekendheid
Bereik het juiste publiek
Direct in te zetten
Effectief

Display adverteren met Ad Kings

Iedereen wil meer naamsbekendheid en meer conversie. Wij willen u hierbij helpen. Op basis van uw wensen, doelen en budget maken wij een plan op voor u. Deze wordt door Google specialisten gemaakt. Voor ons is het belangrijk om uw campagne compleet af te stemmen de juiste doelgroep en ervoor zorgen dat de doelgroep op het juiste moment wordt benaderd. Dat maakt het grote verschil.

Uw campagnes optimaliseren wij en op basis van data kunnen deze altijd aangepast worden zodat die zo goed mogelijk scoort. Wij maken gebruikt van de nieuwste technologien en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons team bestaat uit jonge, vlotte mensen die plezier hebben in wat zij doen. Wij gaan graag tot het uiterste voor u! Iedereen in ons team is Google gecertificeerd en onze SEA specialisten zijn gespecialiseerd in display adverteren.

100+ bedrijven die wij helpen groeien

Mason Garments
Premium Bikes
EVbox
ARO wonen
Steigerdeals
Laminaat Paleis
Nlverhuislift
Tandartspraktijk Dentia
The Real Estate Company
Dagcursus
Rijschool Blaak
Taxi Broos
Barber District
Verhuisbedrijf Drechtsteden
iDoBeauty
Boxspringdeal
TUTUS taxi
Restaurant Fenicie
Simex Transport & Forwarding
Coen Saloon
Komfly
Rijschool BVO
De Taxi Opleider
Stones Cafe

Online Marketing Professionals
7 dagen per week bereikbaar
Google Certified Partner
Meetbaar resultaat

Maximaal rendement
Gericht adverteren
Bereik meer klanten
Supersnel geleverd

Goed leesbaar op elk apparaat
SEO zoekmachine optimalisatie
Social Media koppeling
Geavanceerde formulieren

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Laminaat Paleis

Wij werken al jaren samen met Ad Kings. Dit is een bewuste keuze omdat er veel goede verhalen te ronde gingen over hun werk. Zij doen vanaf dag 1 onze Adwords. SEO technisch staan wij erg hoog en daardoor zijn wij ontzettend makkelijk te vinden voor onze klanten. Dit geld voor onze gehele regio. Doordat er zulk goed werk is verricht door Ad Kings heb ik hen nu de opdracht gegeven om met mijn SEO landelijk te gaan om door te groeien als onderneming. Het succes wat wij hebben geboekt met Laminaat Paleis is mede het succes van Ad Kings.

Laminaat Paleis

Oguz Karadavut

Mason Garments

Mason Garments werkt al 3 jaar succesvol samen met Ad Kings. Het growth marketing bureau is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle Google campagnes. Daarnaast, zorgt Ad Kings er ook voor dat Mason Garments alle nieuw geïntroduceerde functies meteen kan implementeren in de actieve campagnes. Alle betrokken werknemers hebben een pro-actieve werkhouding en zijn makkelijk in omgang. Ten slotte, hecht Ad Kings ook veel waarde aan relatiebeheer. Elke week maken de werknemers van Ad Kings tijd om de actieve campagnes te evalueren en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Kortom, door vakkundigheid en empathisch inlevingsvermogen is Ad Kings een waardevolle partner waar Mason Garments op kan bouwen!

Google Ads
Google Shopping
Remarketing
Youtube campagne

Mason Garments

Pieter Lazeroms

simex transport

Wij zijn ontzettend blij met Ad Kings en ontdekken nu pas hoeveel er online allemaal mogelijk is. Op deze manier worden online kansen nu wel benut die we hiervoor lieten liggen.

Simex Transport & Forwarding

Ziya Quliyev