Betaal slechts per klik met Google Shopping

Google Shopping

Google Shopping
Google Shopping
Betaal slechts per klik

Experts zullen de campagne in de gaten houden en beheren.

Bij de zoekresultaten van Google zullen uw advertenties getoond worden. Op het tabje genaamd Shopping in Google kunt u uw producten mooi weergeven. Dit maakt het voor de klant een stuk makkelijker om te winkelen en om überhaupt uw producten te vinden.

Deze potentiële klanten zijn vaak op zoek naar specifieke producten. De kans dat ze een klant worden is dus vele malen groter. Google Shopping is dus een snelle en makkelijke manieren om uw producten onder de aandacht van relevante mensen te brengen.

Wat zijn mijn voordelen?

Producten worden visueel gepresenteerd
Eenvoudig en makkelijk te vinden
Betaal slechts per klik

Partners Ad Kings

Hoe werkt Google Shopping?

Als u wilt dat uw producten direct in de zoekresultaten van Google worden vertoond, zullen wij een productfeed moeten maken. Hierin staat alle info die Google nodig heeft om uw product duidelijk te tonen. Wij zullen deze koppelen aan het Google Merchant Center. Zodra de productfeed wordt goedgekeurd, wordt er een Shopping campagne gemaakt in Google Ads. Een Shopping campagne heeft veel tijd en deskundigheid nodig. Onze SEA specialisten weten daar wel raad mee. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten u via deze weg snel en makkelijk zullen vinden.

Ad Kings beheert uw Google Shopping campagnes

Onze experts zullen de campagne in de gaten houden en beheren. Verder optimaliseren wij het zodat wij alles eruit kunnen halen. Onze SEA specialisten zijn Google gecertificeerd en zijn expert op het gebied van Google Shopping campagnes.

100+ bedrijven die wij helpen groeien

Mason Garments
Premium Bikes
EVbox
ARO wonen
Steigerdeals
Laminaat Paleis
Nlverhuislift
Tandartspraktijk Dentia
The Real Estate Company
Dagcursus
Rijschool Blaak
Taxi Broos
Barber District
Verhuisbedrijf Drechtsteden
iDoBeauty
Boxspringdeal
TUTUS taxi
Restaurant Fenicie
Simex Transport & Forwarding
Coen Saloon
Komfly
Rijschool BVO
De Taxi Opleider
Stones Cafe

Online Marketing Professionals
7 dagen per week bereikbaar
Google Certified Partner
Meetbaar resultaat

Maximaal rendement
Gericht adverteren
Bereik meer klanten
Supersnel geleverd

Goed leesbaar op elk apparaat
SEO zoekmachine optimalisatie
Social Media koppeling
Geavanceerde formulieren

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Laminaat Paleis

Wij werken al jaren samen met Ad Kings. Dit is een bewuste keuze omdat er veel goede verhalen te ronde gingen over hun werk. Zij doen vanaf dag 1 onze Adwords. SEO technisch staan wij erg hoog en daardoor zijn wij ontzettend makkelijk te vinden voor onze klanten. Dit geld voor onze gehele regio. Doordat er zulk goed werk is verricht door Ad Kings heb ik hen nu de opdracht gegeven om met mijn SEO landelijk te gaan om door te groeien als onderneming. Het succes wat wij hebben geboekt met Laminaat Paleis is mede het succes van Ad Kings.

Laminaat Paleis

Oguz Karadavut

Mason Garments

Mason Garments werkt al 3 jaar succesvol samen met Ad Kings. Het growth marketing bureau is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle Google campagnes. Daarnaast, zorgt Ad Kings er ook voor dat Mason Garments alle nieuw geïntroduceerde functies meteen kan implementeren in de actieve campagnes. Alle betrokken werknemers hebben een pro-actieve werkhouding en zijn makkelijk in omgang. Ten slotte, hecht Ad Kings ook veel waarde aan relatiebeheer. Elke week maken de werknemers van Ad Kings tijd om de actieve campagnes te evalueren en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Kortom, door vakkundigheid en empathisch inlevingsvermogen is Ad Kings een waardevolle partner waar Mason Garments op kan bouwen!

Google Ads
Google Shopping
Remarketing
Youtube campagne

Mason Garments

Pieter Lazeroms

simex transport

Wij zijn ontzettend blij met Ad Kings en ontdekken nu pas hoeveel er online allemaal mogelijk is. Op deze manier worden online kansen nu wel benut die we hiervoor lieten liggen.

Simex Transport & Forwarding

Ziya Quliyev