Alleen relevante advertenties worden getoont

Remarketing

Remarketing
Remarketing
Relevante advertenties

Van strategie tot uitvoering.‎

Remarketing is misschien een onbekend woord, maar de methode is wel bekend. De methode houdt in dat je potentiële klanten die onlangs uw website hebben bezocht nogmaals aan te spreken met relevante advertenties. Deze kunnen op Google, social media of ergens anders op het internet zijn. Zo houdt je als bedrijf de aandacht bij de mensen die recent interesse in uw website of webshop hebben getoond.

Welke voordelen?

Al geïnteresseerde bezoekers bereiken
Alleen relevante advertenties worden getoont
Op basis van data bij te sturen en aan te passen
Kan de potentiële klant helpen met het maken van zijn beslissing

Partners Ad Kings

Remarketing in de praktijk

Hoe werkt remarketing in het echt? Je bereikt dus mensen die uw website eerder hebben bezocht. Deze advertenties kunnen op verschillende manieren geuit worden.

Als u van plan bent om remarketing in te zetten is het cruciaal om te beginnen met het plaatsen van remarketingtags op al uw websitepagina’s. U registreert met de tags welke bezoekers uw website hebben bezocht. Je plaatst vervolgens deze bezoekers in een zogenaamde remarketinglijst. Dit is erg handig, zeker als u met met verschillende doelgroepen te maken heeft. U kunt dit dan verdelen. U kunt dan op basis van elke doelgroep een gerichte campagne opzetten.

Waarom remarketing?

Remarketing blijkt uit ervaring en onderzoek erg efficient te zijn. U wekt wederom de interesse van al geïnteresseerde bezoekers. Dit kan ervoor zorgen dat ze toch wel die aankoop doen.

Scherpe prijzen

Omdat je mensen bereikt die al geïnteresseerd zijn, is de kans op aankoop groter. Verder is remarketing niet prijzig, waardoor dit alles alleen maar in uw voordeel werkt.

100+ bedrijven die wij helpen groeien

Mason Garments
Premium Bikes
EVbox
ARO wonen
Steigerdeals
Laminaat Paleis
Nlverhuislift
Tandartspraktijk Dentia
The Real Estate Company
Dagcursus
Rijschool Blaak
Taxi Broos
Barber District
Verhuisbedrijf Drechtsteden
iDoBeauty
Boxspringdeal
TUTUS taxi
Restaurant Fenicie
Simex Transport & Forwarding
Coen Saloon
Komfly
Rijschool BVO
De Taxi Opleider
Stones Cafe

Online Marketing Professionals
7 dagen per week bereikbaar
Google Certified Partner
Meetbaar resultaat

Maximaal rendement
Gericht adverteren
Bereik meer klanten
Supersnel geleverd

Goed leesbaar op elk apparaat
SEO zoekmachine optimalisatie
Social Media koppeling
Geavanceerde formulieren

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Laminaat Paleis

Wij werken al jaren samen met Ad Kings. Dit is een bewuste keuze omdat er veel goede verhalen te ronde gingen over hun werk. Zij doen vanaf dag 1 onze Adwords. SEO technisch staan wij erg hoog en daardoor zijn wij ontzettend makkelijk te vinden voor onze klanten. Dit geld voor onze gehele regio. Doordat er zulk goed werk is verricht door Ad Kings heb ik hen nu de opdracht gegeven om met mijn SEO landelijk te gaan om door te groeien als onderneming. Het succes wat wij hebben geboekt met Laminaat Paleis is mede het succes van Ad Kings.

Laminaat Paleis

Oguz Karadavut

Mason Garments

Mason Garments werkt al 3 jaar succesvol samen met Ad Kings. Het growth marketing bureau is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle Google campagnes. Daarnaast, zorgt Ad Kings er ook voor dat Mason Garments alle nieuw geïntroduceerde functies meteen kan implementeren in de actieve campagnes. Alle betrokken werknemers hebben een pro-actieve werkhouding en zijn makkelijk in omgang. Ten slotte, hecht Ad Kings ook veel waarde aan relatiebeheer. Elke week maken de werknemers van Ad Kings tijd om de actieve campagnes te evalueren en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Kortom, door vakkundigheid en empathisch inlevingsvermogen is Ad Kings een waardevolle partner waar Mason Garments op kan bouwen!

Google Ads
Google Shopping
Remarketing
Youtube campagne

Mason Garments

Pieter Lazeroms

simex transport

Wij zijn ontzettend blij met Ad Kings en ontdekken nu pas hoeveel er online allemaal mogelijk is. Op deze manier worden online kansen nu wel benut die we hiervoor lieten liggen.

Simex Transport & Forwarding

Ziya Quliyev