Bereik jouw doelgroep

Social Media Marketing

Social Media Marketing
Sociale Media Partners
Versterk uw merknaam

Trek de juiste aandacht met onze Social Media Marketing

Op Social Media zoals Instagram, Facebook en Youtube vind je veel mogelijke klanten. Met onze strategie valt uw bedrijf op op Social Media. Dit zorgt voor engagement. Laat deze gelegenheid niet liggen om op te vallen. Trek de doelgroep naar uw keuze aan en bereik met onze Social Media Marketing veel potentiële klanten. Met Ad Kings trekt u het juiste publiek aan!

Professionele Social Media beheer

Wij werken constant aan het social media beheer. Dagelijks proberen wij de resultaten van uw bedrijf te verbeteren. Uw bedrijf zo hoog mogelijk laten scoren is voor ons een prioriteit. Samen met u kiezen we voor een strategie. Op maat maken wij de campagnes op. Er zijn verschillende soorten campagnes die wij kunnen uitproberen. Het kan dan ook zijn dat sommige campagnes beter zullen scoren dan anderen. Gefocust op uw bedrijf creëren wij een unieke proces op maat gemaakt. Onze experts zullen alles constant analyseren en evalueren. Zo komen wij tot de allerbeste resultaten! Alles wordt altijd met u vooraf besproken. Samen komen we tot de beste uitkomsten.

Wilt u ook uw naamsbekendheid versterken, voordelig nieuwe leads genereren of trouwe fans? Ook dan kunnen wij u helpen met het beheer van uw bedrijfsaccounts.

Partners Ad Kings

Expert Social Media adverteren

Tegenwoordig zijn er oneindig veel mogelijkheden op gebied van adverteren op Social Media. Dit kan best eng zijn, maar het is een kans niet gemist mag worden. Je kan als bedrijf veel potentiële klanten mislopen. Met behulp van Social Media adverteren kun je als bedrijf aandacht trekken en zichtbaar zijn voor je mogelijke klanten. Daarnaast houd je huidige klanten op de hoogte van het bedrijf.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het opzetten van campagnes en het beheren van uw Social Media. Het is een profitabele en verstandige investering om Ad Kings in te huren voor uw campagnes.

100+ bedrijven die wij helpen groeien

Mason Garments
Premium Bikes
EVbox
ARO wonen
Steigerdeals
Laminaat Paleis
Nlverhuislift
Tandartspraktijk Dentia
The Real Estate Company
Dagcursus
Rijschool Blaak
Taxi Broos
Barber District
Verhuisbedrijf Drechtsteden
iDoBeauty
Boxspringdeal
TUTUS taxi
Restaurant Fenicie
Simex Transport & Forwarding
Coen Saloon
Komfly
Rijschool BVO
De Taxi Opleider
Stones Cafe

Versterk uw merknaam

Uiteraard wilt ook u uw merknaam zo succesvol mogelijk maken. Er liggen enorm veel kansen bij Social Media zoals op Instagram, Facebook, LinkedIn, Youtube en Pinterest. Deze kansen moet u niet laten liggen! Een bedrijfsaccount is eenvoudig en kosteloos aan te maken en makkelijk in te zetten. 9 van de 10 Nederlanders is actief op Social Media. Zet Social Media marketing in om succesvoller te worden.

Bij Ad Kings versterkt u uw merknaam, bel naar 085-130 5652.

Het Social Media bureau

Samen bedenken we de ideale marketing strategie voor uw bedrijf en maken we dit op maat. De strategie zal effectief en uniek zijn. Social media uitbesteden aan Ad Kings is een slimme keuze. Het betekent dat uw bedrijf de juiste doelgroep zal benaderen en potentiële klanten zal aanspreken.

Wij zetten onze professionals in om uw social media accounts te beheren en nationaal en lokaal te adverteren. We maken van uw huidige klanten, trouwe klanten.

Als ervaren Social Media bureau zijn wij daar gespecialiseerd in.

Teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in of bel met 085-130 5652 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online Marketing Professionals
7 dagen per week bereikbaar
Google Certified Partner
Meetbaar resultaat

Maximaal rendement
Gericht adverteren
Bereik meer klanten
Supersnel geleverd

Goed leesbaar op elk apparaat
SEO zoekmachine optimalisatie
Social Media koppeling
Geavanceerde formulieren

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Laminaat Paleis

Wij werken al jaren samen met Ad Kings. Dit is een bewuste keuze omdat er veel goede verhalen te ronde gingen over hun werk. Zij doen vanaf dag 1 onze Adwords. SEO technisch staan wij erg hoog en daardoor zijn wij ontzettend makkelijk te vinden voor onze klanten. Dit geld voor onze gehele regio. Doordat er zulk goed werk is verricht door Ad Kings heb ik hen nu de opdracht gegeven om met mijn SEO landelijk te gaan om door te groeien als onderneming. Het succes wat wij hebben geboekt met Laminaat Paleis is mede het succes van Ad Kings.

Laminaat Paleis

Oguz Karadavut

Mason Garments

Mason Garments werkt al 3 jaar succesvol samen met Ad Kings. Het growth marketing bureau is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle Google campagnes. Daarnaast, zorgt Ad Kings er ook voor dat Mason Garments alle nieuw geïntroduceerde functies meteen kan implementeren in de actieve campagnes. Alle betrokken werknemers hebben een pro-actieve werkhouding en zijn makkelijk in omgang. Ten slotte, hecht Ad Kings ook veel waarde aan relatiebeheer. Elke week maken de werknemers van Ad Kings tijd om de actieve campagnes te evalueren en eventuele aanpassingen direct door te voeren. Kortom, door vakkundigheid en empathisch inlevingsvermogen is Ad Kings een waardevolle partner waar Mason Garments op kan bouwen!

Google Ads
Google Shopping
Remarketing
Youtube campagne

Mason Garments

Pieter Lazeroms

simex transport

Wij zijn ontzettend blij met Ad Kings en ontdekken nu pas hoeveel er online allemaal mogelijk is. Op deze manier worden online kansen nu wel benut die we hiervoor lieten liggen.

Simex Transport & Forwarding

Ziya Quliyev